5 תחליפים צמחוניים שחייב לטעום

תחליפים צמחוניים

שוק התחליפים הצמחוניים הפך לאחד השווקים הצומחים ביותר בעולם כמו גם בישראל, וזאת בשל פיתוח מואץ של תחליפים שנראים כמו הדבר האמיתי אך הם למעשה צמחוניים לחלוטין. התחליפים הצמחוניים מהווים דרך מצוינת בעבור טבעונים כמו גם צמחונים לנצל את פלאי הטכנולוגיה והפיתוח לטובת גיוון התפריט, כל זאת מבלי להפחית מהטעם. אם גם אתם רוצים לנצל את הקדמה ואת הנגישות לתחליפים צמחוניים, זה הזמן להכיר חמשת התחליפים שאתם פשוט חייבים לטעום – ולהתמכר:

נקניקיות צמחוניות

אחד המוצרים הנמכרים ביותר בשוק התחליפים הצמחוני הוא ללא ספק נקניקיות צמחוניות. אם עד לפני מספר שנים קשה מאוד היה לאתר את המוצר על המדפים, כיום בזכות חברת זוגלובק הזמינות עלתה, כל זאת בזכות פיתוח של נקניקיות מן הצומח בתוספת של חלבון ביצה ועם ערכים תזונתיים גבוהים. המחיר הנגיש של המוצר לצד הטעם המצוין הוא זה שהופך אותו לאחד מהתחליפים המובילים בשוק, ועל כן מדובר בהזדמנות מצוינת בעבורכם להתנסות ולטעום נקניקיה שהיא צמחונית אך טעימה בדיוק כמו הגרסה המקורית.

נתחי עוף צמחוניים

נתחי עוף צמחוניים המדמים את הטעם של העוף מהווים את אחד מהפיתוחים המסקרנים ביותר של השנים האחרונות, וזאת בשל שימוש בחומרי גלם עם סיבים תזונתיים גבוהים כמו העוף לטובת יצירה של נתחים אותם אפשר להקפיץ ולתבל בהתאם לטעמכם האישי כמו בתבלין כורכום, בפפריקה, או פשוט במלח ופלפל, כל זאת מבלי להשתמש בבשר.

בורגר צמחוני

בורגר צמחוני הוא בורגר המבוסס על פורמולה ייחודית של צמחים מאפונה, משמן קנולה ומשמן קוקוס. מדובר בבורגר בריא הרבה יותר מהגרסה הבשרית שלו וניתן לצלות אותו בבית, ממש כמו שצולים בורגר רגיל. ביחד עם לחמנייה רכה וכל התוספות לא תרגישו כמעט בהבדל בטעם, בייחוד לאור העובדה כי מדובר בבורגר מצוין ואף מופחת קלוריות ושומן ועל כן הוא נחשב למוצר נמכר ומבוקש בקטגוריה של תחליפי בשר.

שניצל צמחוני

תחליף צמחוני מבוקש מאוד הוא שניצל צמחוני שמורכב מסייטן, קמח חיטה ופרורי לחם שאותו אפשר לטגן או לחמם במיקרוגל. הטעם הוא טעם דומה מאוד לטעם האהוב של השניצל אולם היתרון הגדול של השניצל הצמחוני נובע גם מהערכים התזונתיים הגבוהים לצד הפחתה בקלוריות, כל זאת כחלק מפיתוח של מוצר צמחוני לחלוטין אך כזה שקשה מאוד לגלות כי בעצם מדובר במוצר טבעוני, ולא בשרי.

סיגרים צמחוניים

מתכננים לארח חברים ובני משפחה? ובכן, מוצר נהדר וצמחוני לחלוטין הוא סיגר הממולא במילוי טחון מן הצומח. מדובר בסיגר טעים מאוד אך גם בעל נופך בריאותי, וזאת בשל הקפדה על שימוש בחומרי גלם איכותיים הכוללים בין היתר קמח חיטה, חלבוני סויה, שבבי תפוח אדמה ועוד. ניתן להוסיף גם רטבים שונים לטובת שדרוג הסיגר ובהתאם לכך ליצור תמהיל אירוח צמחוני מושלם במינימום זמן עבודה.

לסיכום

הסקירה אותה הצגנו לכם כאן היא רק הצצה קטנה לתעשייה שממשיכה לקדם במלוא הכוח פיתוח וייצור של תחליפי בשר משובחים שזכו לשבחים רבים מצד לקוחות שטעמו כמו גם במבחני טעימה שנועדו לחדד את הטעמים ולאפשר לקהל הטבעוני והצמחוני ליצור תפריט מגוון המבוסס על טהרת הצמחונות. מדובר בהזדמנות אותה מומלץ לנצל כבר עכשיו, הן בשל המחירים הנגישים והן של היכולת ליצור תמהיל בריאותי המבוסס על הטמעה של תפריט הכולל יותר מזון בריא ומזין מאשר מזון מתועש שמשפיע על הבריאות ואף יוצר בעיות בריאותיות. על כן, זה הזמן לגשת לסופר הקרוב לבית, לבחור את התחליפים שלכם ולהתחיל לבשל – ובכך להצטרף למגמה פורצת דרך בעולם המזון.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support
נגישות