מתכון לסופלה שוקולד

8 ביולי 2012 | כותב: | פורסם בקטגוריה אוכל - כללי, אוכל ומתכונים, בישול ואפייה

מתכון לסופלה שוקולד

מצרכים:
200 גרם חמאה
300 גרם שוקולד מריר
100 גרם סוכר
50 גרם קמח
3 ביצים

אופן ההכנה:
– מחממים תנור לחום גבוה
– טורפים את הביצים עם הסוכר במשך כשתי דקות
– ממיסים במיקרו את השוקולד והחמאה
– באיטיות רבה מערבבים את השוקולד המומס עם הביצים ומוסיפים את הקמח
– מוזגים את הבלילה לתוך ניירות אפיה מעוגלים או תבנית סיליקון מיוחדת למאפים קטנים
– מכניסים לתנור בחום של 200 מעלות
– מוציאים לאחר כעשר דקות אפייה

כותב:

הכותב הזה פרסם 11 מאמרים עד כה. עוד מידע על הכותב יגיע בקרוב.

כתיבת תגובה

יש להתחבר למערכת כדי לכתוב תגובה.