מתכון לבראוניז שוקולד

12 ביולי 2012 | כותב: | פורסם בקטגוריה אוכל - כללי, אוכל ומתכונים, בישול ואפייה

חומרים (ל-12 בראוניס):

125 גרם שוקולד מריר חתוך לקוביות

125 גרם חמאה רכה

3/4 כוס סוכר

3 ביצים

1/2 כוס קמח

1/2 כוס + 2 כפות אגוזי מלך קצוצים

ההכנה:

  1. מחממים את התנור ל-160 מעלות. ממיסים את השוקולד עם החמאה בסיר כפול על אדים. מסירים     מהאש ומצננים 5     דקות.
  2. שמים     את הסוכר בקערת מערבל. יוצקים     את תערובת השוקולד המומס ומערבלים במהירות     נמוכה כחצי דקה.
  3. מוסיפים     את הביצים בזו אחר זו, ומקציפים במהירות בינונית-נמוכה כ-10 שניות לאחר כל הוספה,     עד שהביצה נבלעת בתערובת. מוסיפים את הקמח במהירות נמוכה ומערבלים קלות רק עד שמתקבלת תערובת אחידה. מוסיפים     את חצי כוס האגוזים.
  4. יוצקים את התערובת לתבנית ומפזרים מעל את 2     כפות האגוזים. אופים כ-30 דקות, עד שקיסם הננעץ במרכז יוצא עם פירורים לחים.
  5. מצננים     את התבנית על רשת כשעה. בתום הצינון חותכים את הבראוניס לריבועים בסכין חדה ודקה.

כותב:

הכותב הזה פרסם 8 מאמרים עד כה. עוד מידע על הכותב יגיע בקרוב.

כתיבת תגובה

יש להתחבר למערכת כדי לכתוב תגובה.